Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어Tartalom / MagyarTongkatali.org Vámkezelés az Amazonon


A Tongkatali.org nem csak kereskedelmi társaság. A Tongkatali.org életmód és filozófia. Azok számára, akik ezoterikusan gondolkodnak, a Tongkatali.org akár vallás is. Az ember lelkének állapota a nemi közösülés minőségétől függ.

A Tongkatali.org nem csak kereskedelmi társaság. A Tongkatali.org ugyanakkor kereskedelmi társaság is. Varázsnövényeket árusítunk szexuális egészségre. És kereskedelmi társaságként nem hagyhatjuk figyelmen kívül az Amazonot.

Számos termékünk elérhető az Amazon.com, az Amazon.ca és az Amazon.com.au webhelyen. Még olyan speciális kiadású termékeink is vannak, amelyeket csak az Amazon hirdet. És időnként alacsonyabb árakat kínálunk az Amazon-on, mint a Tongkatali.org oldalon. Ezt később magyarázzuk el. De most próbálkozzon termékeink keresésével az Amazonon és a Tongkatali.org oldalon. Ahhoz, hogy termékeinket az Amazon-on megtalálja, kérjük, keresse a márkanévünket: Tongkatali.org

Termékeinket megvásárolhatja az Amazonon vagy közvetlenül tőlünk. Világszerte szállítunk bármely országba Thaiföldről vagy Indonéziából.

Az Amazonnak két kézbesítési lehetősége van: 1. Az Amazon által szállított megrendelések. 2. A kereskedő által szállított megrendelések.

Amikor termékeket szállítanak az Amazon-tól, azokat az Egyesült Államok és más fejlett országok hatalmas Amazon-áruházaiban tárolják, és gyorsan elérik az ügyfeleket. A termékek szállítása bizonyos helyeken ugyanazon a napon is megtörténhet.

Ez a fejlett országok egyes ügyfeleinek nagyon kényelmes. De van egy hátrány.

A Tongkatali.org egy világméretű márka. Sok országban van ügyfeleink, még Afganisztánban is. Az Amazonon keresztül történő szállítás csak az Egyesült Államokban, Kanadában és Ausztráliában lehetséges. Minden más országban az egyetlen megvalósítható lehetőség a kereskedő általi szállítás.

Ennek ellenére ösztönözzük más országok potenciális vásárlóit, hogy keressék meg termékeinket az Amazonon. Más országok potenciális vásárlói is megvásárolhatják termékeinket az Amazon-tól. Az Amazonon szereplő valamennyi termékünket meg kell jelölni, hogy nem nemzetközi, vagy csak helyi módon szállítják. Néhány termékünk esetében az Amazon alacsonyabbak lehet, mint a Tongkatali.org webhelyen. A világ bármely országába szállítunk, függetlenül attól, hogy az ügyfél az Amazon-tól vásárolta-e vagy közvetlenül tőlünk.

Akkor miért néha alacsonyabbak az árak az Amazonon? Ez azzal kapcsolatos, hogy az Amazon hogyan értékeli a termékeket online katalógusában. A Google-tól eltérően az Amazon pontosan tudja, mely termékeket értékesít online katalógusában. És a fizetett hirdetések kivételével az Amazon a termékeket az értékesítési siker után helyezi el. Az Amazon nem sorolja fel a termékeket a termékminőség szerint, mivel az Amazon nem tudja megítélni. Ez nekünk rossz, de élnünk kell vele.

Szóval, mi az Amazon stratégiánk? Időről időre kedvezményes értékesítéseket kell végrehajtanunk az Amazonon, csak annak ellenőrzése érdekében, hogy egy termék megfelelő módon szerepel-e a listán. Ha ezt elérik, az árak visszatérnek a normál szintre, miközben egy ideig megtartják az Amazon pozícióit.

Amikor elkezdtük az Amazon-on történő értékesítést, nem voltunk megfelelő megértést az Amazon működéséről.

Eredetileg sok terméket küldtünk az Amazon részére az Amazon általi kézbesítés céljából. Ezek a termékek valamivel drágábbak voltak, mint a Tongkatali.org webhelyen, az Amazon díjak miatt. Miközben voltak eladások, a legtöbb ember olcsóbb árakat használt a Tongkatali.org webhelyen. De amikor az Amazon maga nem végzett elegendő eladást a magas rangsor fenntartásához, pozícióink csökkentek. És az alacsonyabb rangsor mellett az értékesítés tovább csökkent.

Mivel értékes készletünk van az Amazon-on, nem egyszerűen visszavonhatjuk az ajánlatokat. Ezért azoknak a termékeknek a számára, amelyek már nem kerülnek jó helyzetbe, alacsony áron adunk elrendelést.

Ez a kivétel az alább felsorolt ​​termékekre vonatkozik. A eladás mindaddig folytatódik, amíg a készletek fennmaradnak. Nem valószínű, hogy a jövőben az Amazon szállítását fogjuk használni. Folytatjuk az Amazon mint disztribúciós csatorna tartását, de a kézbesítéssel rajtuk keresztül. Csak Thaiföldről szállítjuk a termékeket.

A következő termékekre számlázással rendelkezik:

https://www.amazon.com/dp/B07VSGX41N

https://www.amazon.com/dp/B07MQJBPMJ

https://www.amazon.com/dp/B07KTTTQF1

https://www.amazon.com/dp/B07KN3R5J2

https://www.amazon.com/dp/B07M7SJWHW

https://www.amazon.com/dp/B07KTTRMCT
PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20