Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어Sisältö / SuomiKirjoita tongkatali.org millä tahansa kielellä


Kirjoittakaa meille. Millä tahansa kielellä. Mukaan lukien suomi.

Suomi ei ole oma kieli. Mutta voimme kääntää.

Voit tehdä siitä meille helpon. Kirjoita lyhyitä lauseita. Vastaamme lyhyillä lauseilla. Voit kirjoittaa omalla kielelläsi tai englanniksi.

Lähetämme tongkat alia ja muita yrttejä jokaiselle maapallon maalle. Meillä on yli 25 vuoden kokemus. Olemme toimittaneet myös Afganistaniin, Irakiin ja Syyriaan. Takaamme aina jokaisen paketin saapumisen. Aina on tapa. Jos tilaat tuotteitamme, voit maksaa PayPalilla tai tehdä rahansiirron.

Ennen kuin saamme rahaa PayPalista, he vähentävät korkeat maksut. Ja joskus meidän on odotettava rahaa kuukausi.

Jos käytät rahansiirtopalvelua, kuten WorldRemit tai MoneyGram, saamme maksun ilman vähennyksiä ja ilman odotusaikaa. Siksi rahansiirtomaksumme hinta on 30 prosenttia halvempi. Suosittelemme: WorldRemit.com ja MoneyGram.com. Voit käyttää myös WesternUnion.com-sivustoa

MoneyGram.com on halvin Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Australiassa. Mutta kaikissa muissa maissa WorldRemit.com on halvin.

Jos sinulla on luottokortti, voit käyttää luottokorttiasi WorldRemit.com, MoneyGram.com, WesternUnion.com kanssa. Voit lähettää rahaa tietokoneeltasi.

Jos sinulla ei ole luottokorttia, tämä ei ole ongelma. Voit mennä WorldRemit.com, MoneyGram.com tai WesternUnion.com edustajalle. Monissa maissa pankit ovat WorldRemit.com, MoneyGram.com ja WesternUnion.com edustajia.

Jos haluat tilata tuotteitamme ja maksaa tilisiirrolla, kirjoita meille. Annamme sinulle vastaanottajan nimen ja vastaanottajan osoitteen.
PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20