Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어Sisältö / SuomiTongkatali.org-kauppa ja uskonto


Tongkatali.org myy tongkat-alia ja muita yrttejä suhteiden parantamiseksi. Mutta tongkatali.org on enemmän kuin verkkokauppa. Tongkatali.org on filosofia. Tongkatali.org on myös poliittinen asialista. Tongkatali.org on jopa uskonto.

Hyvät suhteet ovat avain paratiisiin. Paratiisia on kahta tyyppiä. Yksi ennen kuolemaa, yksi kuoleman jälkeen. Hyvät suhteet ovat avain molemmille.

Hyvät suhteet ovat paras tunne, joka sinulla on koskaan ollut elämässäsi. Mutta hyvät suhteet eivät ole vain tunne.

Suhteet ovat jumalallinen periaate elämässä.

Yksinkertaisella logiikalla elämäsi on arvoton. Elät vain muutama vuosi, ja sitten olet kuollut ikuisesti. Yksinkertaisella logiikalla riippumatta siitä, mitä teet elämässä, sillä ei ole pysyvää vaikutusta. Yksinkertaisen logiikan perusteella saattaa olla parasta vain tehdä itsemurha. Mikäli jotain, tämä välttäisi kärsimystä.

Uskonnot ovat tärkeitä, koska ne voivat antaa sinulle tunteen, että elämälläsi on merkitys. Mutta useimmat vanhat uskonnot ovat riittämättömiä. Monet vanhojen uskontojen ideat ovat lapsellisia. Joskus ihmettelet: uskovatko ihmiset todella tätä hölynpölyä?

Tiedät, että suhteesi toiveet ovat todellisia. Et oikeasti tiedä miksi sinulla on suhdehaluja. Suhteen toiveet ovat ihmeellinen voima syvällä sisälläsi. Ne ovat ihmeellinen voima kaikessa elämässä. Jopa matoilla on suhtesuhteita.

Tiede voi helposti selittää organismin. Tiede voi selittää eläinten, mukaan lukien ihmiset, ruuansulatusjärjestelmän. Tiede voi myös selittää verenkiertoa, sydämen, maksan ja paljon aivoja. Kuinka hermosolut ovat johdotetut? Mikä on välittäjäaineiden, kuten serotoniinin tai dopamiinin, rooli?

Tiede voi selittää suhteellisten elinten toiminnan, raskauden ja lapsen syntymän prosessit sekä kehityksen lapsesta aikuiseksi.

Mutta tiede ei voi lopullisesti selittää suhteiden halua. Missä se sijaitsee? Missä solurakenteessa? Tästä ei ole todellista tietoa.

Suhteellisuussuhde on päällekkäisyys. Se on kaikkialla, mutta se ei ole myöskään missään. Sitä ei voi löytää. Sitä ei voida eristää. Se on vain siellä, kuin haamu. Kummitus voidaan nähdä kuin ihmisen ruumis. Mutta siinä ei ole vartaloa. Voit kävellä haamun läpi. Sitä ei ole rakennettu soluista. Sitä ei edes rakenneta molekyyleistä.

Suhdehalulla on sama ulottuvuus. Se on selvästi siellä, mutta siinä ei ole fyysistä massaa.

Suhteen halu on kuin toinen metafyysinen kokonaisuus: sielu.

Oikeastaan ​​nämä kaksi ovat samat. Suhteesi toiveet ovat sielusi. Suhteen toiveet ovat universaali sielu. Suhteen toiveet ovat jumalallinen periaate elämässä.

On järkevää palvoa suhteiden toiveita. Suhteen toiveita on järkevää pitää arvossa. Sinun tulisi nuoruutua parisuhteen toiveista. Syötä heille valmisteita ihmeellisistä yrtteistä, kuten tongkat ali, butea superba ja mucuna pruriens.

Tämä on Serge Kreutzin ja tongkatali.org: n moderni schamanismi.
PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20