Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어Kirjoita tongkatali.org millä tahansa kielellä


Maailman ei tarvitse olla sama kaikkialla. Tongkatali.org rakastaa kulttuurista monimuotoisuutta, kielellistä monimuotoisuutta ja poliittista monimuotoisuutta.

Monimuotoisuus on valintaa ja valinta on vapautta. Käytä omaa kieltäsi. Oma kieli antaa sinulle identiteettisi. Vahvalla identiteetilläsi olet itsenäinen ja vapaa.

Kielillä on oma dynaamisuutensa. Ihmiset ilmaisevat ideoitaan kielen lauseilla. Kielen rakenne ja sanasto ovat jo ideoiden luuranko.

Joitakin ideoita on helppo ilmaista, mutta vaikea ilmaista toisella kielellä. On vaikea olla ateisti, jos kielesi on arabia. Ja Pyhän Rooman keisari Charles V totesi puhuvansa espanjaa jumalalle, ranskaa miehille, italiaa naisille ja saksaa hevoselleen.

Jokainen kieli on täynnä omia sulautettuja arvoja. Voisit kutsua heitä ennakkoluuloiksi. Mutta tämä sana on liian kielteinen. Parempi sanoa: upotetut arvot. He pakottavat itsensä puhujaan. Ja oma identiteettisi loistaa aina kirkkaasti.

Käytännön etuja riippumattomuudellesi ja vapaudellesi. Syy: NSA, joka on maailman paras. Jos heidän on käännettävä ensin katalaanista tai hausasta, huijaukset eivät voi olla yhtä merkityksellisiä kuin mitä he voivat käydä englanninkielisissä keskusteluissa.
PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20