Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어Sisältö / SuomiKliiniset tutkimukset - Testosteronitasot Indonesian Tongkat Ali -uutteen 1: 200 kulutuksen jälkeen


Tongkatali.org ei ole vain kauppayhtiö. Tongkatali.org on elämäntapa ja filosofia. Niille, jotka ajattelevat esoteerisesti, Tongkatali.org on jopa uskonto. Ihmisen sielun tila riippuu kokemansa yhdynnän laadusta.

Tongkatali.org ei ole vain kauppayhtiö. Mutta Tongkatali.org on myös kauppayhtiö. Myymme maagisia yrttejä seksuaaliterveydestä. Ja kauppayhtiönä emme voi sivuuttaa Amazonia.

Monet tuotteistamme ovat saatavana osoitteista Amazon.com, Amazon.ca ja Amazon.com.au. Meillä on jopa Special Edition -tuotteita, joita mainostetaan vain Amazonissa. Ja toisinaan meillä on alhaisemmat hinnat Amazonissa kuin Tongkatali.org-sivustossa. Selitämme tämän myöhemmin. Yritä kuitenkin toistaiseksi etsiä tuotteitamme sekä Amazonista että Tongkatali.org-sivustolta. Löydä tuotteemme Amazonista etsimällä tuotenimeämme: Tongkatali.org

Voit ostaa tuotteitamme Amazonista tai suoraan meiltä. Toimitamme maailmanlaajuisesti mihin tahansa maahan Thaimaasta tai Indonesiasta.

Amazonilla on kaksi toimitusvaihtoehtoa: 1. Amazonin lähettämät tilaukset. 2. Jälleenmyyjän toimittamat tilaukset.

Kun tuotteita lähetetään Amazonista, ne varastoidaan Yhdysvaltojen ja muiden kehittyneiden maiden suuriin Amazon-myymälöihin ja tavoittavat asiakkaat nopeasti. Tuotteiden toimitus voi tapahtua jopa samana päivänä joissain paikoissa.

Tämä on erittäin kätevää joillekin kehittyneiden maiden asiakkaille. Mutta siinä on haitta.

Tongkatali.org on maailmanlaajuinen tuotemerkki. Meillä on asiakkaita monissa maissa, jopa Afganistanissa. Toimitus Amazonin kautta on mahdollista vain Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Australiassa. Kaikissa muissa maissa ainoa toteuttamiskelpoinen vaihtoehto on jälleenmyyjän toimittama toimitus.

Kannustamme kuitenkin muiden maiden potentiaalisia asiakkaita etsimään tuotteitamme Amazonista. Muiden maiden potentiaaliset asiakkaat voivat myös ostaa tuotteitamme Amazonista. Jokaiselle tuotteellemme Amazonissa ilmoitetaan, toimitetaanko se kansainvälisesti vai vain paikallisesti. Joidenkin tuotteidemme hinnat voivat olla alhaisempia Amazonissa kuin Tongkatali.org. Toimitamme mihin tahansa maailman maahan riippumatta siitä, onko asiakas ostanut Amazonilta vai suoraan meiltä.

Joten miksi meillä on joskus alhaisempia hintoja Amazonissa? Tämä liittyy siihen, kuinka Amazon arvioi tuotteita online-luettelossaan. Toisin kuin Google, Amazon tietää tarkalleen, mitä tuotteita myydään online-luettelon kautta. Ja paitsi maksetut mainokset, Amazon sijoittaa tuotteet myyntimenestyksen jälkeen. Amazon ei luetteloi tuotteita tuotteen laadun mukaisesti, kuten Amazon ei voi arvioida. Se on haittaa meille, mutta meidän on elää sen kanssa.

Joten, mikä on strategiamme Amazonille? Ajoittain meidän on tehtävä alennusmyyntiä Amazonissa vain varmistaaksemme, että tuote on oikein luetteloitu. Kun tämä on saavutettu, hinnat palautuvat normaalille tasolle pitäen Amazonin sijainteja jonkin aikaa.

Kun aloimme myydä Amazonilla, meillä ei ollut hyvää käsitystä Amazonin toiminnasta.

Alun perin olimme lähettäneet monia tuotteita Amazonille toimitettavaksi Amazonille. Nämä tuotteet olivat hieman kalliimpia kuin Tongkatali.org-sivustossa Amazon-maksujen huomioon ottamiseksi. Vaikka myyntiä tapahtui, useimmat ihmiset käyttivät halvempaa hintaa Tongkatali.org-sivustossa. Mutta kun Amazon itse ei tehnyt tarpeeksi myyntiä korkean tason ylläpitämiseksi, asemamme laskivat. Ja matalammilla riveillä myynti laski edelleen.

Koska meillä on arvokasta varastoa Amazonissa, emme voi vain peruuttaa tarjouksia. Siksi tuotteille, jotka eivät enää ole hyvässä asemassa, myymme puhdistusta alhaisin hinnoin.

Tämä loppuunmyyntö koskee alla lueteltuja tuotteita. Myynti jatkuu niin kauan kuin varastot kestävät. On epätodennäköistä, että käytämme Amazonin toimitusta tulevaisuudessa. Pidämme Amazonia edelleen jakelukanavana, mutta toimituksen kauttamme. Lähetämme tuotteita vain Thaimaasta.

Meillä on myynti seuraaville tuotteille:

https://www.amazon.com/dp/B07VSGX41N

https://www.amazon.com/dp/B07MQJBPMJ

https://www.amazon.com/dp/B07KTTTQF1

https://www.amazon.com/dp/B07KN3R5J2

https://www.amazon.com/dp/B07M7SJWHW

https://www.amazon.com/dp/B07KTTRMCT

PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20