Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어


Kenenkään ei pidä uskoa Eurongcomanonen Tongkat Ali -standardointiaBy Serge KreutzTongkat alin bioaktiiviset aineosat

Tongkat Alissa (tieteellinen nimi: Eurycoma longifolia) on monia potentiaalisesti aktiivisia yhdisteitä. Katso luettelo alla. Huomaa, että Tongkat Ali sisältää myös steroideja.


Artikkeli jatkuu valokuvien alla

Vaikka Tongkat Ali -uutteesta on tehty paljon tutkimusta, on edelleen epäselvää, mikä noin 50 biokemiallisesta aineosasta vaikuttaa ihmisen hormonaaliseen järjestelmään. Voi olla, että tehokkuus on yhdistelmässä useita Tongkat Ali -sytokemikaaleja, jolloin yksi aineosa on päätefektori ja muut toimivat katalysaattoreina.


Eurycomanone ei ole yhteydessä Tongkat Alin testosteronin ja libidon parantamiseen.

On monia tieteellisiä tutkimuksia, jotka yhdistävät Tongkat Ali -uutteen kohonneeseen testosteroniin ja kohonneeseen libidoon. Entä Eurycomanone ja testosteroni tai Eurycomanone ja libido?

Suoritetaan haku PubMedissä tai Medlinessä (saman laitoksen vaihtoehtoiset nimet). Medline (tai PubMed) on Yhdysvaltain hallituksen kansallisen terveysinstituutin lääketieteellinen tietokanta. Medlineen sisällyttämistä koskevat kriteerit ovat tiukempia kuin Google Scholarille, joka on alttiina kaupalliselle manipuloinnille ei-tieteellisten julkaisujen kanssa. Medline sisältää yli 25 miljoonan tieteellisen lääketieteellisen tutkimuksen tiivistelmät tai kokonaiset tekstit.

Joten mitä saa, jos etsitään Eurycomanone-testosteronia

Ei mitään. Nolla.

Eurycomanonea ei ole tutkittu edes vain kerran yhteyden muodostamiseksi testosteroniin. Ei alkuperäisessä tutkimuksessa.

Entä Eurycomanone ja libido?

Sama tarina. Tulokset nolla.

Jälleen kerran, ei ole edes yhtä ainoaa tieteellistä tutkimusta, joka olisi tutkinut Eurycomanonen ja libidon välistä yhteyttä.

Mutta Eurycomanonea ja syöpää on tutkittu paljon. Eurycomanone on sytotoksinen tietyille syöpäsoluille. Tämä tarkoittaa, että Eurycomanone pilaa nämä solut. Mutta tutkimus on alustava. Sitä tehdään eristetyissä soluissa ( in vitro ), ei elävissä organismeissa ( in vivo ), ei rotissa, eikä varmasti ihmisissä.

Eurycomanone farmaseuttisissa annoksissa tappaa tietyt syöpäsolut. Kukaan ei tiedä tappaako se myös terveitä soluja, ja jos kyllä, mitä. Vaikka jollakin on syöpä, ei halua olla marsu.


Artikkeli jatkuu valokuvien alla


Mutta testosteronin ja libidon suhteen Eurycomanone on Internet-huijareiden hype, jotka haluavat myydä huonompia tai vääriä Tongkat Ali -uutteita korkealla voitolla. Samat huijarit väittävät usein myös olevan GMP-sertifioituja. Tai he kirjoittavat, että heillä on akateemisia nimikkeitä Ruotsin yliopistoista. Kaikki vain valheita.


Tongkat Ali keitetään perinteisesti teetä

Tongkat Alilla on pitkät perinteet kansanlääketieteenä Kaakkois-Aasiassa, joka on ainoa osa maailmaa, jossa se kasvaa. Tavanomainen valmistusmenetelmä ja nauttiminen on keittää juuria noin puoli tuntia tai pidempään ja juota sitten saatu tee. Juurimursseja keitetään usein useita kierroksia.


Tämä neste on pohjimmiltaan uutetta, vaikkakin se, joka on erittäin laimennettu suuren määrän veden vuoksi. Teelaimennus ei tee Tongkat Alista vähemmän tehokasta, se vain liuotetaan tai suspendoidaan lisää veteen.

Monet Kaakkois-Aasian tunnetut ihmiset kuluttavat Tongkat Alia. Tunnetuin heistä on Mohamad Mahathir, lääkäri (MD) ja Malesian pääministeri. Tuo kaveri on 90-luvun puolivälissä, ja sopii ikään kuin hän olisi 50-vuotias. Hänet valittiin uudelleen Malesian pääministeriksi vuonna 2018 92-vuotiaana


Artikkeli jatkuu valokuvien alla

Tässä neuvoja toisen Kaakkois-Aasian poliitikon, entisen Singaporen entisen presidenttiehdokkaan Tan Kin Lianin, Tongkat Ali -teen valmistamiseen. Tan Kin Lian pidätettiin Tongkat Alin salakuljetuksesta (Tongkat Ali on suojattu kasvi Malesiassa). Hän on vasta 70-vuotias. Siksi hänen kiinnostuksensa suhteisiin on melko luonnollista (Aasian standardien mukaan muutenkin).


Artikkeli jatkuu valokuvien alla

Lisää Tongkat Ali -teetä:Kuinka paljon Eurycomanonea on Tongkat Ali -teessä tai vesipohjaisessa Tongkat Ali -uutteessa

Perinteinen Tongkat Alin kulutusmenetelmä on keittämällä sitä pitkään. Tongkat Ali -fytokemikaalien liuottamiseksi veteen tarvitaan huomattavaa lämpöä huomattavan ajan kuluessa. Ajan kiehuminen johtaa ruskeaseen nesteeseen (vesipitoiseen uutteeseen), jolla on ominainen kurja maku.

Kylmä, jopa haalea vesi ei liukene mitään Tongkat Alin juureen. Yksi voi kokeilla tätä asettamalla Tongkat Ali -juurimurut kulhoon kylmää tai kylmää vettä päiväksi tai kahdeksi. Mitään ei tule tapahtumaan. Ei ruskeaa nestettä, varmasti.

Voitaisiin soveltaa myös yksinkertaista logiikkaa. Tongkat Ali -juuret ovat puun juuria. Puujuurten tehtävänä on imeä vettä ja veteen liuenneita ravinteita, jopa kemikaaleja. Olisi outoa, jos juuret liukenevat veteen. He eivät.

Lämpö on olennainen osa mitä tahansa vesipohjaista (vesipitoista) Tongkat Ali -juuriuutetta.

Tieteelliset tutkimukset tehtiin pääasiassa Tongkat Alin vesipitoisella uutteella. Ja tämä sinänsä tarkoittaa, että juuripartikkeleita keitettiin huomattavasti pitkään. Tutkimukset suoritettiin sitten fytokemikaalien seoksella, joka syntyi Tongkat Ali -juuripartikkeleiden kiehuessa.

Mutta on syytä olla tietoinen tosiasiasta, että Eurycomanone Tongkat Alissa ei ole lämmönkestävä. Kun Tongkat Ali -juuripartikkelit keitetään, Eurycomanone hajoaa nopeasti kuumuuden vuoksi.

Jopa juuri juurten kuivaamisen jälkeen 70 asteessa (158 Fahrenheit), suuri osa Tongkat Alin Eurycomanonesta tuhoutuu jo. Katso seuraavan tutkimuksen päätelmät.Tämä osoittaa jälleen kerran, että Tongkat Alin moninaiset positiiviset vaikutukset, joita havaitaan perinteisessä käytössä ja tieteellisissä tutkimuksissa vesipitoisella Tongkat Ali -uutteella, EI johtuvat Eurycomanonista. Eurycomanone on heikentynyt valmistusprosessissa.


Miksi kaikki, jotka keskittyvät Eurycomanonen Tongkat Alin sisältöön, ovat ensinnäkin?

Sieltä asiat alkavat muuttua hämäriksi.

Malesian kansainvälisen kaupan ja teollisuuden ministeriön hallitusvirasto Malesian standardiministeriö julkaisi vuonna 2011 asiakirjan (MS 2409: 2011), jonka otsikko on: Tongkat Ali -juurien kylmäkuivatun veden kasvinsuojeluaspekti - tekniset tiedot. Se perustui jotenkin Malesian tiede- ja teollisuustutkimusinstituutin (SIRIM) osallistumiseen, joka on valtion omistama malesialainen yritys.

Malesian standardiministeriön verkkosivusto on: http://www.jsm.gov.my/Heillä on hakutoiminto kotisivulla. Ajattelin, että voi olla mielenkiintoista tutustua tähän standardien ohjeeseen.

Yritin etsiä MS 2409: 2011 -laitetta ja Tongkat Ali -sovellusta. Tulokset näyttävät tältä:


Artikkeli jatkuu valokuvien alla

Sitten menin Google:Sivu Standards Malaysiasta oli todennäköisesti kerran olemassa, mutta sitä ei ladata nyt.

Standardit Malesia on ... miten minun pitäisi sanoa? Ehkä voimme sanoa sen näin: Malesian standardit ovat ... alle standardin.

En halunnut luopua. Ja lopuksi löysin tulostimen näytön malesialaisen Tongkat Ali -kauppiaan verkkosivustolta.Tämä SIRIM-julkaisun hyväksymä Malesian standardit on täynnä kielioppisia, kielellisiä ja loogisia virheitä. Luulen, että se on mitä saadaan, kun jotkut toimistotyöntekijät kolmannen maailman maiden hallituksissa alkavat pelata tutkijaa.

Yllä olevaan tulostusnäyttöön perustuvan asiakirjan otsikko on "Tongkat Ali -juurien kylmäkuivatun veden kasvifarmaseuttiset näkökohdat - tekniset tiedot"

Markkinointireunaa yrittävät malesialaiset yritykset väittävät, että tämä asiakirja suosittelee 0,8–1,5 prosenttia Eurycomanonea.

Mutta Malesian standardien asiakirjassa ei mainita näitä lukuja.

Mutta vaikka se olisi, sillä ei olisi juurikaan uskottavuutta. Tämä on vain älykäs kolmas maailma. Otsikko on jo hämmentävä: "Kasvofarmaseuttiset näkökohdat kylmäkuivatun veden uutteesta Tongkat Ali -juurista - tekniset tiedot".

Joten nestemäistä Tongkat Ali -uutetta ei sisälly toimitukseen, eikä tyhjiössä haihdutettu uutetta myöskään? Vain pakastekuivattu vesiuute. Mutta pakastekuivaus on menetelmä veden poistamiseksi monimutkaisesta kosteasta valmisteesta (pakastekuivattu kahvi tai pakastekuivattu spagettijauho lähikaupasta). Pakastekuivaus ei ole menetelmä fytokemikaalien uuttamiseksi juurista.Miksi Standards Malaysian asiakirjaa ei enää ole verkossa? Ehkä joku korkeampi päätti: noudatamme paremmin Lincolnin neuvoja ja emme jatka julkaisemista asiakirjaa verkossa.Vaikka Tongkat Ali -tuotteiden standardisoimiseksi Eurycomanone-tuotteelle ei ole vankkaa perustaa, koska Eurycomanone ei ole lämmönkestävä, standardointiidea meni Internet-huijareiden keskuudessa virukselliseksi, koska etiketteihin (standardisoitu ... prosenttia Eurycomanone) voidaan kirjoittaa jotain, jota kuluttajat voivat ei tarkista.

Ja mitä tapahtui, kun yliopistolaboratorio tarkisti Eurycomanonen kaupalliset Tongkat Ali -tuotteet? Jotkut maineikkaammista tuotteista, jotka olivat käyneet läpi rekisteröinnin Malesian lääketieteellisessä sääntelyneuvostossa, National Pharmaceutical Control Bureau, eivät sisältäneet yhtään Eurycomanonea.


Artikkeli jatkuu valokuvien alla


Ovatko nämä tuotteet petoksia?

Ei niin nopeasti, kiitos.

Tuotteet ilman Eurycomanonea olivat todennäköisesti rehellisiä vesi / lämpöuutteita. Ja muut sisälsivät vain jonkin verran Tongkat Ali -juurijauhetta.

Koska voi olla, että käsittelemättömällä juurijauheella on korkein Eurycomanone-prosenttiosuus.

Pitäisikö siis kuluttaa Tongkat Ali -juurijauhetta uutteen sijasta?

Ei tietenkään. Eurycomanone ei kuitenkaan ole vastuussa Tongkat Alin testosteronin ja libidoa parantavista ominaisuuksista. Ja käsittelemätön juurijauhe, joka voi sisältää Eurycomanonea, aiheuttaa todennäköisesti vakavan ripulin salmonella- ja E coli-tartunnoista. Siksi kaikissa perinteisissä Tongkat Ali -sovelluksissa juuri on aina keitetty, jopa keitetty.


Toista se turvallisesti: luota perinteiseen tietämykseen Tongkat Alissa

Nykyään monilla ihmisillä on taipumus harhauttaa kasviperäisiä lääkkeitä. Mutta tuhansien vuosien ajan yrtit ovat aina olleet sairauksien hoidon ja parantamisen tukipilari.

Tärkeä ero kasviperäisten ja farmaseuttisten aineiden välillä on se, että yrtteillä on yhteinen evoluutiohistoria ihmisten ja muiden elämänmuotojen kanssa, kun taas suurin osa lääkkeistä on ksenobiotiikkoja. Niitä ei tunneta elämän evoluutiossa. Ja vaikka joitain ksenobiottisia aineita voidaan käyttää onnistuneesti tiettyjen sairauksien lievittämiseen, ksenobiotiikoilla on 99,99 prosentin todennäköisyys, että niillä on pitkäaikaisia ​​haitallisia vaikutuksia.

On muistettava, että hyönteismyrkky DDT: n ajateltiin alun perin olevan täysin vaaratonta ihmisille. Ja se tuotti miljardeja dollareita voittoja kemianteollisuudelle sekä Nobelin lääketieteellisen palkinnon (ei kemian) miehelle, joka huomasi, että DDT tappaa hyönteisiä.
Tämä ei ole ainoa lääketieteen epäselvyys eikä myöskään ainoa epäselvyys Nobelin lääketieteellisen hinnan historiassa.

Toinen esimerkki: lääkäri, joka hoiti psykiatrisia potilaita poraamalla reikiä otsaan (lobotomia), sai myös Noble Award of Medicine -palkinnon.
Kirurgi, joka oli tunnetuin siitä, että hän käytti lobotomia ihmisen suunnittelussa, jolla on vähentyneet impulssit ja jolla ei ole rajoitettua tai jolla ei ole vapaata tahtoa, nimettiin ironisesti Freemaniksi, Walter Jackson Freeman II, tarkkaan.Jotkut kuuluisista lobotomian uhreista olivat Yhdysvaltain presidentin John F. Kennedyn sisko ja Argentiinan presidentin Juan Peronin vaimo Evita Peron.Ajatuksen henkilöiden luomisesta ilman vapaata tahtoa otti myöhemmin esiin Jeffrey Dahmer, Milwaukee. Hän porsi reikiä 13-vuotiaan laosialaisen pojan, Konerak Sinthasomfonen otsaan ja infusoi happea, mikä teki Konerakista suhteiden orja-zombi.


Tieteen toisinaan rajoitettu luotettavuus

Valitettavasti, mitä vähemmän ihmisiä on koulutettu, sitä vakuuttavammin he yleensä ovat tieteen ja modernin lääketieteen erehtymättömyydestä. Lukutaidottomille talonpojille jokainen doc on jumala.

Mutta jotkut ihmiset, joilla on tieteellinen tai lääketieteellinen tutkinto, ovat vain epäpäteviä (mikä ei estä heitä laatimasta yrttejä koskevia "standardeja"), ja jotkut tutkijat ja lääkärit ovat pettäjiä vaurauden tai maineen tai paholaisen inkarnaation vuoksi.

Elizabeth Holmes on tapaus tieteellisestä epärehellisyydestä taloudellisen hyödyn vuoksi. Tutkiva toimittaja John Carreyrou julisti hänen tapauksensa (tarvitsemme enemmän heitä ja vähemmän terveydenhuollon byrokraatteja).

Korealainen tohtori Hwang Woo Suk on turhamaisuuden tieteellinen petos. Jotkut tutkijat haluavat vain olla kuuluisia.Ja saksalainen tohtori Josef Mengele oli esimerkki paholaisesta valkoisessa turkissa.
On vaikea palata sivistyneeseen aiheeseen, kuten tieteen toisinaan rajoitettu luotettavuus, kun on pohdittu, mitä ihmiset kykenevät tekemään lääketieteellisen tutkimuksen alla.

Mutta se, mikä julkaistaan ​​tieteellisissä lehdissä, on joskus epäilyttävää, joskus puolueellista ja joskus hölynpölyä, vahingossa tapahtuvaa tai tarkoitettu.

Miesten vastaiset sukupuolitutkimukset hölynpölyä:
Pelkkä hölynpöly, jota ei ole tarkoitettu hölynpölyksi:
Kuten olemme tulleet aihetta pyyhkimiseen: Tutkimus, jonka mukaan brittien vasemmistolaiset poliitikot pyyhkivät aasiaan oikealla kädellä ja konservatiivit poliitikot pyyhkivät aasiaan vasemmalla kädellä, tekivät siitä myös tieteellisen lehden.Uraauurtava tutkimus siitä, kuinka poliitikot pyyhkivät aasinsa, julkaistiin täällä:Miksi nämä esimerkit Tongkat Ali -standardoinnin yhteydessä julkaistaan ​​tieteellisissä lehdissä? Haluamme kaikkien olevan hieman epäuskoisempia, hiukan kriittisempiä, kun Tongkat Ali -kauppiaat viittaavat tieteellisiin tutkimuksiin tai menetelmiin myyntipisteessään. Myyjä voi olla huijari, tutkimusta voidaan tulkita väärin tai tutkimus voi olla kyseenalainen rakenne kolmannen maailman tutkijasta, joka on saanut tutkinnon yhteyksien ja rahan reitillä, jotka ovat sidoksissa liiketoiminnan etuihin tai kansallisiin kehityssuunnitelmiin kolmannen maailman hallituksista. ?

Mainitsemme kyseenalaista tiedettä, koska haluaisimme kaikkien kunnioittavan perinteistä tietoa. Etnobotany, perinteinen tieto tiettyjen kasvien, mukaan lukien Tongkat Ali, paranemispotentiaalista, on esimerkki viisauden joukkoistamisesta Internetin edeltävänä aikana. Ja kuten Wikipedian tapauksessa, joukkotoiminta voi tuottaa tasapainoista tietoa.

Etnobotanian parantajia kunnioitetaan yleensä hyvin perinteisissä yhteisöissä. He eivät ehkä kykene parantamaan määriteltyjä sairauksia, erityisesti kuin kliiniset lääkärit, jotka tietävät mitä antibioottia käytettäväksi mihin infektioihin.

Mutta kaiken kaikkiaan rohdosvalmistajat ovat todennäköisesti lähempänä sitä, mitä akateeminen lääketiede tunnustaa paradigmaksi: Hippokrateen vanno.Kansanlääketieteen ohjelmistossa ei ehkä ole Viagra-kaltaisia ​​lääkevasaraita. Mutta Viagra voi aiheuttaa aivohalvauksia ja olla kohtalokkaita, ja Viagra-avustetut suhteet tyydyttävät vain rajoitetusti.

Tongkat Aliin perustuva kasviperäisten suhteiden parannuspino, joka sisältää butea superba: n, mucuna pruriensin (samett pavut), krachai-padon (musta inkivääri, kaempferia parviflora), ei välttämättä ole nopea korjata kuten synteettinen korkea-affiniteetin fosfodiesteraasi-inhibiittori, mutta se voi hyvinkin olla. parempi pitkän aikavälin korjaus. Tehtävänä ei ole kysynnän mukaiset erektiot. Tehtävänä on elinikäiset hyvät suhteet. Ja joka tapauksessa: krachai-pato on myös (vaikkakin matalan affiniteetin) fosfodiesteraasin estäjä, Tongkat Ali -uutte (mutta ei Eurycomanone) kohottaa testosteronia, samoin kuin butea superba, ja limakalvojen pruriens lisää aivojen dopamiinin sävyä, mutta ei niin julmasti kuin kokaiini ja kokaiini. met.

Kansanlääketiede, tai etnobotany tieteellisessä mielessä, on aarreaitta ihmisen terveyden parantamiseksi hellävaraisesti.

Eurycomanonen epäilyttävä Tongkat Ali -standardointi ja muut yritykset sieppata perinteistä tietoa kolmannen maailman maiden kehityssuunnitelmiin ovat vain yrityksiä vioittaa etnobotaniaa.
PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20