Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어Indhold / Tysk


Tongkatali.org Salg af clearance på Amazon


Tongkatali.org er ikke kun et handelsfirma. Tongkatali.org er en livsstil og en filosofi. For dem, der tænker esoterisk, er Tongkatali.org endda en religion. Tilstanden for en persons sjæl afhænger af kvaliteten af ​​det samleje, man oplever.

Tongkatali.org er ikke kun et handelsfirma. Men Tongkatali.org er også et handelsfirma. Vi sælger magiske urter til seksuel helbred. Og som et handelsfirma kan vi ikke ignorere Amazon.

Mange af vores produkter er tilgængelige på Amazon.com, Amazon.ca og Amazon.com.au. Vi har endda Special Edition-produkter, der kun annonceres på Amazon. Og lejlighedsvis har vi lavere priser på Amazon end på Tongkatali.org. Vi vil forklare dette senere. Men lige nu kan du prøve at søge efter vores produkter på både Amazon og Tongkatali.org. For at finde vores produkter på Amazon, skal du søge efter vores brand name: Tongkatali.org

Du kan købe vores produkter på Amazon eller direkte fra os. Vi sender over hele verden til ethvert land fra Thailand eller Indonesien.

Amazon har to leveringsmuligheder: 1. Ordrer sendt af Amazon. 2. Bestillinger leveret af forhandleren.

Når produkter sendes fra Amazon, opbevares de i de store Amazon-butikker i USA og andre udviklede lande og når hurtigt kunder. Produktlevering kan endda forekomme samme dag nogle steder.

Dette er meget praktisk for nogle kunder i udviklede lande. Men der er en ulempe.

Tongkatali.org er et verdensomspændende brand. Vi har kunder i mange lande, også i Afghanistan. Levering via Amazon er kun mulig for USA, Canada og Australien. For alle andre lande er den eneste levedygtige mulighed levering af forhandleren.

Ikke desto mindre opfordrer vi potentielle kunder i andre lande til at søge på vores produkter på Amazon. Potentielle kunder i andre lande kan også købe vores produkter fra Amazon. For hvert af vores produkter på Amazon vil det blive angivet, om det sendes internationalt eller kun lokalt. For nogle af vores produkter kan priserne være lavere hos Amazon end på Tongkatali.org. Vi sender til ethvert land i verden, uanset om en kunde har købt fra Amazon eller direkte fra os.

Så hvorfor har vi undertiden lavere priser på Amazon? Dette hænger sammen med, hvordan Amazon vurderer produkterne i sit online katalog. I modsætning til Google ved Amazon nøjagtigt, hvilke produkter der sælges gennem sit onlinekatalog. Og med undtagelse af betalte annoncer placerer Amazon produkterne efter salgssucces. Amazon viser ikke produkter i overensstemmelse med produktkvalitet, som Amazon ikke kan bedømme. Det er dårligt for os, men vi er nødt til at leve med det.

Så hvad er vores strategi for Amazon? Fra tid til anden er vi nødt til at sælge rabat på Amazon, bare for at sikre, at et produkt er korrekt angivet. Når dette er opnået, vil priserne vende tilbage til normale niveauer, mens de holder Amazon-positioner i nogen tid.

Da vi begyndte at sælge på Amazon, havde vi ikke en god forståelse af, hvordan Amazon fungerer.

Oprindeligt havde vi sendt mange produkter til Amazon til levering hos Amazon. Disse produkter var lidt dyrere end på Tongkatali.org for at tage højde for Amazon-gebyrerne. Mens der var noget salg, brugte de fleste de billigere priser på Tongkatali.org. Men da Amazon selv ikke solgte nok til at opretholde en høj rang, faldt vores positioner. Og med lavere rækker fortsatte salget med at falde.

Da vi har værdifuld opgørelse på Amazon, kan vi ikke blot annullere tilbudene. For de produkter, der ikke længere er godt placeret, har vi derfor et salgssalg til lave priser.

Denne udsalg gælder for nedenstående produkter. Salg vil fortsætte, så længe lagrene varer. Det er usandsynligt, at vi vil bruge Amazons levering i fremtiden. Vi vil fortsætte med at holde Amazon som en distributionskanal, men med levering gennem os. Vi sender kun produkterne fra Thailand.

Vi har et salgssalg af følgende produkter:

https://www.amazon.com/dp/B07VSGX41N

https://www.amazon.com/dp/B07MQJBPMJ

https://www.amazon.com/dp/B07KTTTQF1

https://www.amazon.com/dp/B07KN3R5J2

https://www.amazon.com/dp/B07M7SJWHW

https://www.amazon.com/dp/B07KTTRMCTPT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20