Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어Sadržaj / BosanskiKliničko ispitivanje - Nivo testosterona nakon konzumacije 1: 200 Ekstrakt Tongkat Ali iz Indonezije


Tongkatali.org nije samo trgovačka kompanija. Tongkatali.org je stil života i filozofija. Za one koji misle ezoterijski, Tongkatali.org je čak religija. Stanje duše neke osobe ovisi o kvaliteti seksualnog odnosa koji čovjek doživljava.

Tongkatali.org nije samo trgovačka kompanija. Ali Tongkatali.org je takođe trgovačka kompanija. Prodajemo čarobno bilje za seksualno zdravlje. I kao trgovačka kompanija ne možemo zanemariti Amazon.

Mnogi od naših proizvoda su dostupni na Amazon.com, Amazon.ca i Amazon.com.au. Čak imamo proizvode specijalnog izdanja koji se oglašavaju samo na Amazonu. A povremeno imamo niže cijene na Amazonu nego na Tongkatali.org. To ćemo objasniti kasnije. Ali za sada, pokušajte naše proizvode potražiti i na Amazonu i na Tongkatali.org. Da biste pronašli naše proizvode na Amazonu, potražite naziv naše robne marke: Tongkatali.org

Naše proizvode možete kupiti na Amazonu ili direktno od nas. Mi šalju širom svijeta u bilo koju zemlju sa Tajlanda ili Indonezije.

Amazon ima dvije mogućnosti isporuke: 1. Narudžbe koje isporučuje Amazon. 2. Narudžbe isporučene od strane distributera.

Kada se proizvodi isporučuju iz Amazona, oni se skladište u ogromnim Amazonovim prodavaonicama u SAD-u i drugim razvijenim zemljama i brzo dosežu kupce. Dostava proizvoda može se dogoditi istog dana na nekim lokacijama.

To je vrlo povoljno za neke kupce u razvijenim zemljama. Ali postoji i nedostatak.

Tongkatali.org je svjetska marka. Kupce imamo u mnogim zemljama, pa i u Avganistanu. Dostava putem Amazona moguća je samo za SAD, Kanadu i Australiju. Za sve ostale zemlje jedina održiva opcija je isporuka od strane dobavljača.

Ipak, ohrabrujemo potencijalne kupce u drugim zemljama da pretražuju naše proizvode na Amazonu. Potencijalni kupci u drugim zemljama naše proizvode mogu kupiti i iz Amazona. Za svaki će naš proizvod na Amazonu biti naznačeno da li se isporučuje na međunarodnoj razini ili samo lokalno. Za neke od naših proizvoda cijene u Amazonu mogu biti niže nego na Tongkatali.org. Dostavljamo u bilo koju zemlju svijeta, bez obzira na to je li kupac kupio od Amazona ili direktno od nas.

Pa zašto ponekad imamo niže cene na Amazonu? To je povezano s načinom na koji Amazon ocjenjuje proizvode u svom mrežnom katalogu. Za razliku od Googlea, Amazon tačno zna koji se proizvodi prodaju putem njegovog mrežnog kataloga. A s izuzetkom plaćenih oglasa Amazon plasira proizvode nakon uspjeha u prodaji. Amazon ne navodi proizvode u skladu s kvalitetom proizvoda, kao što Amazon ne može prosuđivati. To je loše za nas, ali s tim moramo živjeti.

Dakle, koja je naša strategija za Amazon? S vremena na vrijeme moramo napraviti popust na Amazonu, samo da bismo bili sigurni da je proizvod pravilno naveden. Jednom kada se to postigne, cijene će se vratiti na normalne nivoe, zadržavajući položaje Amazona neko vrijeme.

Kada smo počeli prodavati na Amazonu, nismo imali dobro razumijevanje kako Amazon funkcioniše.

Prvobitno smo mnogo proizvoda poslali u Amazon na isporuku u Amazonu. Ovi proizvodi bili su nešto skuplji nego na Tongkatali.org radi obračunavanja pristojbi za Amazon. Iako je bilo nekih prodaja, većina ljudi koristila je jeftinije cijene na Tongkatali.org. No kada sam Amazon nije napravio dovoljno prodaje za održavanje visokog ranga, naše su pozicije pale. A s nižim redovima, prodaja je nastavila opadati.

Budući da na Amazonu imamo vrijedan popis, ne možemo jednostavno otkazati ponude. Za proizvode koji više nisu dobro plasirani, stoga imamo prodajnu prodaju po niskim cijenama.

Ova rasprodaja odnosi se na niže navedene proizvode. Rasprodaja će se nastaviti sve dok zalihe traju. Malo je vjerovatno da ćemo ubuduće koristiti isporuku Amazona. I dalje ćemo zadržati Amazon kao distributivni kanal, ali uz dostavu putem nas. Proizvode otpremamo samo iz Tajlanda.

Imamo dozvolu za prodaju sljedećih proizvoda:

https://www.amazon.com/dp/B07VSGX41N

https://www.amazon.com/dp/B07MQJBPMJ

https://www.amazon.com/dp/B07KTTTQF1

https://www.amazon.com/dp/B07KN3R5J2

https://www.amazon.com/dp/B07M7SJWHW

https://www.amazon.com/dp/B07KTTRMCT
PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20